Hírek

Olvasó Komárom – felhívás

Kedves Olvasók!

A jó idő közeledtével remélhetőleg még több időt fogunk tölteni a szabadban. Biztos többen vagyunk, akiknek már nagyon hiányoznak az ilyen jellegű programok.

Igaz, most nagyon nehéz időszakot élünk meg, a könyvtárunk is már hosszú ideje zárva van a járvány miatt. Mi azonban nem feledkeztünk meg olvasóinkról. Online programokkal, vetélkedőkkel, könyv- és filmajánlókkal, felhívásokkal szólítjuk meg olvasóinkat.

Olvasóinkat – kicsiket és nagyokat – arra szeretnénk megkérni, hogy könyvtárunk email címére olyan fényképeket küldjenek el maximum 3 MB méretben, melyeken olvas a család, egy gyermek, vagy bárki Komárom kedvelt szabadtéri pihenőhelyein. A fotókat 2021. április 22-től május 15-ig várjuk az info@jmvk-komarom.hu címre.

A beérkezett fényképekből albumot szeretnénk összeállítani “Olvasó Komárom” címmel, melyet könyvtárunk weboldalán és Facebook oldalán megnézhetnek az érdeklődők. Később a legjobban sikerült, ötletes alkotásokból kiállítást is rendezünk könyvtárunkban.

Úgy gondoljuk, Komáromban csodás helyek vannak, ahol lehet olvasni, és ezt sok komáromi olvasó meg is teszi. Szeretettel várjuk kis és nagy olvasóink küldeményeit!

A fotók megtekinthetők ide kattintva.

Egyéb információkért Dudás Judit és Deák Anikó könyvtárosokhoz fordulhatnak.


Fotó: Esernyős lány szökőkút German Village-ben (Ohio, Columbus)