Meghívó

Steigervald Krisztián előadása

A Jókai Mór Városi Könyvtár tisztelettel meghívja Önt és kedves családját 2022. október 6-án, csütörtökön 17 órára Steigervald Krisztián előadására. A rendezvény helyszíne a Generációk Háza (Komárom, Szent László u. 23.) Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Meghívott előadónk közgazdaságtant és pszichológiát tanult. 20 éve foglalkozik a különböző generációk kutatásával. Generációk harca – Hogyan értsük meg egymást? című kötetét Nyáry Krisztián író így ajánlja az olvasók figyelmébe:

“...évek óta tart előadásokat arról, milyen történelmi, technológiai és kulturális események hatására változtunk meg az utóbbi csaknem száz évben: hogyan hatottak az egyes korszakok a gondolkodásunkra és világlátásunkra, miért alakultak ki ebből a különböző (veterán-, baby boomer, X, Y, Z és alfa-) generációk, melyiknek milyen jellegzetességei vannak, miképpen viszonyulnak egymáshoz, és hogyan érthetnék meg egymást ezek tagjai a jobb együttműködés érdekében – egy sikeresebb, boldogabb élet reményében. Generációk harca című könyvének legfontosabb célja, hogy letisztítsa a generációkról az igaztalan sztereotípiákat, valamint feltárja értékeiket. Így mindenki felismerheti a saját generációs korlátait, és a nemzedékek között dúló csatározások helyett képesek leszünk magunkat kívülről szemlélni, másokat megérteni – vagy akár nevetni is azokon a szituációkon, amikor csupán a generációnk beszélt belőlünk…