Kézműves ötletek

Kézműves ötletek húsvétra

Deák Anikó a a közelgő húsvéttal kapcsolatos kézműves ötleteket válogatott a YouTube-ról. Vannak köztük olyanok is, ahol részletes, illusztrált készítési útmutatót is találunk a szerző honlapján. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének ötleteket meríteni egyszerű, de ötletes ajándékok készítéséhez.


Húsvéti tojások gyöngyből fűzve

A videó mellett részletes, illusztrált leírást találunk Vivien Holl honlapján ide kattintva.


Húsvéti bárány készítése

Ezek a báránykák papírból és fonalból, spatula felhasználásával készültek. A videó forrása Bütykölde YouTube csatornája.

Videó


Húsvéti nyuszi varrással készítve

Ezeket a nyuszikat akár barka ágakra is fellógathatjuk! Hozzávalók: pöttyös pamut anyag, szalag, zsinór, fehér pompon, vatelin. A videó forrása a FourSeasonsDecor YouTube csatornája.

Videó


Kötött húsvéti nyuszik

Aranyos húsvéti nyuszikat készíthetünk lustakötéses négyzetekből, végig sima szemekkel kötve. Kiváló dekorációs elem, ajándék, játék – kezdő kötőknek is. A videó forrása: Végig Sima YouTube csatornája.

Videó


Nyuszis váza és csibés pohár

Válint Bea készítette ezeket a húsvéti bögréket és a vázát. Az üres üvegeken kívül akril sprayt és festéket, maszkoló szalagot, krepp papír masnit, papír szívószálat és lakkfilcet használt. A videó forrása a Nők Lapja YouTube csatornája.

Videó


Húsvéti ajtódísz készítés

Ez az ajtódísz koszorúalap, fürjtojások, nyuszi figura és moha felhasználásával, ragasztó pisztoly segítségével készült. A videó forrása a FourSeasonsDecor YouTube csatornája.

Videó


Húsvéti tojások dekorálása

Ehhez az egyszerű, mutatós dekorációhoz mindössze lakkfilcre volt szükség. Az előzőleg kifújt tojásokat különböző geometriai formákkal díszítették. A videó forrása Papírfalva YouTube csatornája.

Videó


Húsvéti dekoráció

Ez a mutatós, függeszthető dísz különleges technikával készült cérna, különféle fonalak és ragasztó felhasználásával. A videó forrása El*Ke YouTube csatornája.

Videó