Gyerekprogram

Legyen boldog a Karácsony! – felhívás

Online készülődés az adventi időszakban

A karácsony különleges ünnep, melyet a gyerekek egész évben várnak. Már az előtte lévő hetekben sütünk, főzünk, barkácsolunk, énekelünk. Ünnepi fényben pompáznak az utcák. Ez az ünnep kicsit más lesz, mint a megszokott. A járvány idején több időt töltünk otthonainkban, több időnk lesz az adventi készülődésre.

Kedves kis olvasóink, ne szomorkodjatok! Habár a nehéz időszakban elmaradnak a megszokott gyermek programok a könyvtárban, és a Gyermekkönyv héten sem tudtok találkozni a kedvenc íróitokkal. Mi, könyvtárosok, próbálunk kapcsolatot tartani veletek, és összejönni a képzelt „virtuális könyvtárban”.

Az előttünk álló négy hétre beküldendő feladatokat találtunk ki, melyek teljesítését kisebb kézműves ajándékokkal szeretnénk megjutalmazni.

Mit várunk tőletek?

Könyvtárunk gyermekrészlegén sok-sok karácsonyi mesekönyv található, melyekből ilyenkor olvasgatni szoktunk nektek. Nekünk is nagyon hiányoznak ezek a meghitt pillanatok!

Kérjétek meg szüleiteket, hogy szánjanak egy kis időt az összebújós közös olvasásra. Örökítsétek meg ezeket a pillanatokat! Válasszatok ezek közül egy fotót (max. 3 MB méretben), és küldjétek be Anya / Apa karácsonyi mesét olvas nekem címmel!

Határidő: 2020.11.30.

Címünk: gyerek@jmvk-komarom.hu .

Kérjük, a résztvevők töltsék ki és küldjék be kitöltve a mellékelt űrlapot is! hozzajarulasi-nyilatkozat

A játék folytatódik!

A következő 3 hétre új feladatokkal készülünk számotokra. A legszebb és legérdekesebb munkákat a könyvtár honlapján közzétesszük. A jutalmakat későbbi időpontban tudjátok átvenni, a részletekről tájékoztatunk majd benneteket.

További információt a gyermekkönyvtártól kérhetnek. Dudás Judit, 34/540-067  gyerek@jmvk-komarom.hu